title

Millon Cobra speakers

Millon maakt prachtige hifi speakers zoals de Millon Air Reference II en de Cobra Serie. U vindt hier een overzicht van enkele speakers van Millon die in de aanbieding zijn. Deze speakers zijn tijdelijk in de aanbieding door directe verkoop. Daardoor kunnen de luidsprekers tijdelijk voor een veel lagere prijs worden aangeboden. De aanbiedingsprijs is respectievelijk 999 € voor een set Cobra III en 1250 € voor een set Cobra IV

Millon luidsprekersDe Millon Cobra III en IV zijn de meest interessante audio systemen van Millon audio. Ook kunnen deze worden uitgebreid tot een home cinema systeem. De kwaliteit van de speakers is voornamelijk ontstaan door de eindeloze ontwikkeling en research wat voor deze audio producten is gedaan. De speakers zijn niet zomaar beter dan collega luidsprekers. Door jarenlang steeds kleine en grotere aanpassingen uit te proberen en iedere keer als deze aanpassing een verbetering gaf deze op te nemen in de speakers en vervolgens weer aanpassingen te doen met een trial and error systeem worden de speakers steeds ietsje beter. Door dit proces jarenlang te herhalen komt er een audio product uit wat ook duurdere speakers van zelfs 3000 en 4000 euro per set weet te verslaan. Als je dit concept ziet en dat combineert met de lagere prijzen door de directe verkoop dan weet je dat je met een interessante speaker te maken hebt!

De reden voor die enorme ontwikkeling van juist deze speakers ligt hem erin dat Millon een klein bedrijf is en dat juist de Cobra III en IV bij Millon veruit de meest verkochte producten zijn en daarmee heel erg veel aandacht krijgen. En daarbij is er de perfectionistische inslag van de eigenaar. Het beste is eigenlijk nog niet goed genoeg. De Cobra III verslaat al de concurrenten in klank en is met zijn geringe breedte en diepte en met zijn ronde achterzijde en granieten voet een prachtige luidspreker om in huis te hebben. Maar wie een vergelijk maakt tussen de Cobra III en de iets diepere Cobra IV speaker die kiest voor de IV. Met een nog wat vollere klank een diepere bas en nog meer ruimte in het geluid is er geen ontkomen aan. De ruimtelijkheid en de losheid van het geluid is nog mooier. Een prachtige sound!